"єРобота": Українські підприємці вже отримали понад 170 млн грн грантових коштів

Загальні виплати держави по всіх напрямках "єРоботи" вже становлять близько 174 млн грн.
"єРобота": Українські підприємці вже отримали понад 170 млн грн грантових коштів
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українські підприємці подають усе більше заявок на участь у державній програмі "єРобота". Також зростає кількість переможців і виплачених грантових коштів. Про це повідомила заступник міністра економіки Тетяна Бережна.

Читайте також:

За інформацією Мінекономіки, загальні виплати держави по всіх напрямках "єРоботи" вже становлять близько 174 млн грн. Цього тижня було профінансовано заявки ще 172 переможців грантової програми "Власна справа" на загальну суму 39 млн грн.

"Урядова програма "єРобота" стає все більш популярною серед бізнесу та серед майбутніх підприємців. Загалом вони вже подали майже 13 тисяч заявок. На сьогодні кількість успішних заявок - понад 1400, з них більше всього за програмою мікрогрантів "Власна справа". Уряд активно фінансує ці програми", - пояснила Бережна.

У відомстві нагадали, що програма "єРобота" об’єднує в собі декілька напрямків, серед яких найбільш популярною є програма мікрогрантів, що передбачає отримання підприємцями до 250 тисяч грн на започаткування чи розвиток власної справи.

Читайте також:

Також у рамках "єРоботи" є програми для підтримки переробних підприємств, програми для садів та теплиць, а також для навчання та старту в IT.

"Головна мета програми - створення нових робочих місць і активізація підприємництва, що є кроком до нашої перемоги на економічному фронті. Сума наданих бізнесу грантів повернеться до бюджету як податки з праці, які будуть сплачені завдяки новим робочим місцям і розширенню бізнесу", - додала заступник міністра.

Раніше ми писали, що Кабмін удосконалив умови грантової програми "єРобота".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK