Проєкт "єРобота": У рамках шостої хвилі видадуть гранти майже на 50 млн грн

У рамках першої хвилі програми "Власна справа" було затверджено 523 заявки на суму 120,3 млн грн.
Проєкт "єРобота": У рамках шостої хвилі видадуть гранти майже на 50 млн грн
Ілюстративне фото / depositphotos.com

За підсумками шостої хвилі реалізації програми "Власна справа" в рамках проєкту "єРобота" ухвалено рішення надати мікрогранти для 211 заявників на загальну суму 49,78 млн грн. Очікується, що після реалізації цих проєктів буде створено 524 нові робочі місця. Про це повідомили в Міністерстві економіки.

Читайте також:

Зазначається, що найбільша кількість переможців у шостій хвилі за програмою "Власна справа" була зареєстрована в Рівненській області (29 осіб), Києві (25 осіб) та у Львівській області (23 особи).

Що стосується галузей, де працюють переможці, то це: оптова та роздрібна торгівля (72 особи), переробна промисловість (42 особи) та тимчасове розміщення (30 осіб).

Читайте також:

"Зараз Державний центр зайнятості визначив переможців шостої хвилі, до 2 жовтня триває подача заявок на сьому хвилю програми, а восьма хвиля розпочнеться з 3 жовтня. Уряд виділяє кошти на ці програми і закликає бізнес зі свого боку використовувати таку можливість для розширення і створення нових робочих місць", - заявила міністр економіки Юлія Свириденко.

У відомстві нагадали, що в рамках першої хвилі програми "Власна справа" було затверджено 523 заявки на суму 120,3 млн грн, що має привести до створення 1472 потенційних робочих місць.

me.gov.ua

Раніше ми писали, що українські підприємці подають усе більше заявок на участь у державній програмі "єРобота". Також росте кількість переможців та виплачених грантових коштів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK