Переправлення військовозобов'язаного за кордон: Депутату Чернігівської райради повідомлено про підозру

Суд обрав депутату запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.
Переправлення військовозобов'язаного за кордон: Депутату Чернігівської райради повідомлено про підозру
На Волині депутату Чернігівської райради та спільнику повідомлено про підозру / gp.gov.ua

На Волині депутату Чернігівської районної ради повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення особи через державний кордон України. Також повідомлено про підозру його спільнику. Про це розповіли в Офісі генерального прокурора.

За даними слідства, підозрюваний разом зі спільником допомагав військовозобов’язаному громадянину вирішити питання щодо виготовлення для нього підроблених свідоцтв про народження неповнолітніх дітей. Це дало б можливість безперешкодно виїхати за кордон.

Читайте також:

"Отримавши завдаток у 60 тис. грн, підозрювані виготовили документи. Під час одержання другого траншу - 1500 доларів США - та передачі підроблених свідоцтв у Луцьку їх затримали правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що суд обрав депутату запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Його спільнику також обрано запобіжний захід.

Раніше ми писали, що в Києві правоохоронці затримали та повідомили про підозру громадянину за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK