Підприємці можуть приймати безготівкову оплату навіть без електрики - ПриватБанк

При відключенні електрики платити безконтактними картками та гаджетами можна через додаток, а також за допомогою QR-коду та "Приват24".
Підприємці можуть приймати безготівкову оплату навіть без електрики - ПриватБанк
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Підприємці, які обслуговуються в ПриватБанку, можуть приймати оплату за товари та послуги банківськими картками навіть за умов відключення електроенергії, використовуючи сучасні технології банку. Про це повідомили у фінустанові.

Читайте також:

Зазначається, що під час відключення електрики платити безконтактними картками та гаджетами можна через додаток "Термінал", а також за допомогою платіжного QR-коду та "Приват24".

"Відсутність електроенергії - це не привід відмовляти клієнтові у покупці. У ПриватБанку є прості та зручні лайфхаки, як приймати безготівкові оплати, коли немає світла. Пропоную вже зараз підключити додаток "Термінал" на смартфоні або створити QR із терміналу в нашому телеграм-боті", - прокоментував член правління банку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв.

Читайте також:

Смартфон на операційній системі Android із NFC можна перетворити на POS-термінал. Для цього потрібно завантажити додаток "Термінал", зареєструватися та приймати до оплати картки будь-яких банків.

Також підприємці за відсутності електрики можуть використовувати QR-код свого POS-терміналу в смартфоні. Для цього потрібно зайти в Telegram-бот, натиснути QR для оплати та ввести мерчант терміналу (є на будь-якому чеку цього ж POS-терміналу). Для оплати покупцю достатньо відкрити "Приват24", сканувати QR-код продавця, ввести суму товару та підтвердити операцію.

Раніше ми писали, що Укрпошта буде надавати більшість послуг незалежно від графіків відключення світла.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK