АТБ відновлює роботу в деокупованому Херсоні: Де відкрився перший магазин

Перший магазин відкрили без централізованого електропостачання, водопостачання та зв'язку.
АТБ відновлює роботу в деокупованому Херсоні: Де відкрився перший магазин
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У неділю, 20 листопада, відбулося відкриття першого магазину АТБ у деокупованому Херсоні. Про це повідомив у Facebook генеральний директор корпорації Борис Марков.

Читайте також:

"Без централізованого електропостачання (на дизель-генераторі), без централізованого водопостачання (на привізній воді) та без зв’язку (на Starlink). Працівники та покупці плакали від радості! Та ще 2 магазини відновлять свою роботу з 23 листопада в таких самих умовах", - написав він.

Публікація Бориса Маркова в Facebook
Публікація Бориса Маркова в Facebook

Читайте також:

Як зазначили в пресслужбі, першим запрацював магазин мережі по вул. Миколаївське Шосе, 30б. Ще два магазини по вул. Гвардійської Херсонської дивізії, 22а та Людвіка Заменгофа, 1, корпус 2А планують відкрити з 23 листопада.

Наразі компанія "АТБ-Маркет" уже відновила діяльність понад 100 своїх магазинів на звільнених українських територіях. Раніше повернулися до роботи десятки магазинів АТБ у Сумах та області, Чернігівській та Київській областях. Триває робота з відновлення діяльності в Харківській області.

Публікація АТБ-Маркету в Facebook
Публікація АТБ-Маркету в Facebook

Нагадаємо, компанія "АТБ-Маркет" тимчасово припинила діяльність магазинів у Донецькій області у зв'язку з загостренням воєнної ситуації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK