В Одеській області арештували нерухомість відомої мережі аптек, пов'язаної з РФ

БЕБ арештувало нерухомість, пов’язану з РФ, вартістю 102,5 млн грн.
В Одеській області арештували нерухомість відомої мережі аптек, пов'язаної з РФ
Арештовано аптеки відомої мережі / esbu.gov.ua

В Одеській області арештували 35 об'єктів нерухомості, серед яких 11 житлових приміщень, 23 нежитлових та 1 земельна ділянка. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Йдеться про аптеки відомої мережі, власниками яких є громадяни РФ. Орієнтовна вартість арештованої нерухомості становить понад 102 млн грн.

"Основним видом діяльності згаданого товариства є роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

За результатами досудового розслідування встановлено, що службові особи згаданої компанії в період 2017-2021 років ухилилися від сплати податків на прибуток та податку на додану вартість на загальну суму понад 142 млн грн.

Триває досудове розслідування в кримінальному провадженні за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів)).

Раніше ми писали, що Бюро економічної безпеки України викрило тютюнову компанію, яка ухилилася від сплати 18,5 млн грн податків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK