"Мандрівка" за 5 тис дол: Біля кордону з Молдовою затримали чотирьох українців

На Одещині прикордонники поблизу держкордону зупинили автомобіль Opel, де знаходилися чотири українці призовного віку.
"Мандрівка" за 5 тис дол: Біля кордону з Молдовою затримали чотирьох українців
Чотирьох українців затримали біля кордону з Молдовою / dpsu.gov.ua

Днями біля кордону з Молдовою прикордонники затримали чотирьох громадян України. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Читайте також:

Так, на Одещині прикордонники Подільського загону поблизу державного кордону для перевірки зупинили автомобіль Opel під керуванням 30-річного місцевого жителя. У машині також знаходилися чотири українці призовного віку - жителі Одеси, Києва, Маріуполя та Миколаєва.

Правоохоронці встановили, що чоловіки зв’язалися з організатором трансферу в інтернеті та отримали інструкції прибути до Одеси, а звідти приміським потягом до прикордоння, де на них буде чекати автомобіль. 

Читайте також:

"Така "мандрівка" коштувала 5000 доларів США кожному", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники направили до Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України" та ст. 336 "Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період" КК України.

Раніше ми писали, що в Одеській області прикордонники затримали мікроавтобус, четверо пасажирів якого планували нелегально потрапити до Молдови.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK