Експорт української продукції: У грудні відкрилися ринки Канади та Туреччини

Держпродспоживслужба сприяє відкриттю нових ринків для експорту української продукції.
Експорт української продукції: У грудні відкрилися ринки Канади та Туреччини
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У грудні 2022 року відкрилися ринки Канади та Туреччини для експорту української продукції. Про це повідомили в Держпродспоживслужбі.

Читайте також:

"За результатами співпраці Держпродспоживслужби, МЗС, Посольства України в Канаді та Посольства Канади в Україні в грудні цього року для українських виробників м’яса птиці та продуктів із нього відкрито ринок Канади", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відповідна робота розпочалася ще у 2019 році, коли представники Канадського агентства з нагляду за продуктами харчування (CFIA) провели інспектування системи державного контролю за виробництвом на українських підприємствах. Після до бази даних CFIA додали перелік українських компаній, які тепер мають право експортувати м'ясо птиці та продукти з нього до Канади.

Читайте також:

Ще одним іноземним ринком, який відкрився для українських компаній у грудні цього року, став ринок Туреччини для експорту рибних продуктів. Форма відповідного сертифіката вже розміщена на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі "Міжнародне співробітництво", рубрика "Сертифікати на експорт з України".

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України запровадив заборону на експорт паливної деревини. 



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK