На відновлення та розвиток: постраждалий від війни бізнес може отримати грант від ООН

Відповідний проєкт направлений на підтримку внутрішніх переселенців.
На відновлення та розвиток: постраждалий від війни бізнес може отримати грант від ООН
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Постраждалі від війни підприємці мають можливість отримати грант на відновлення та розвиток своєї справи. В Україні відповідний проєкт реалізує Міжнародна організація з міграції ООН. Про це повідомила пресслужба Мінреінтеграції.

Читайте також:

Зазначається, що проєкт "Розвиток малих та середніх підприємств: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу" направлений на підтримку внутрішніх переселенців. 

Подати заявку можуть малі та мікропідприємства, що релокуються або здійснюють діяльність у місті Києві, а також у Київській, Львівській, Закарпатській, Сумській, Чернігівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Полтавській, Дніпропетровській або Харківській областях.

Читайте також:

"Підприємства мають бути зареєстровані на громадян України не менше ніж за 1 рік до дати подання заявки", - йдеться в повідомленні.

Заявки на участь у грантовій програмі приймаються до кінця жовтня 2023 року. Заповнити аплікаційну форму можна за посиланням.

Раніше ми писали, що уряд України передбачив у 2023 році на програму "Власна справа" 1,8 млрд грн, що дозволить видати українцям понад 7 тис. мікрогрантів на початок та розвиток бізнесу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK