Розташовувалися в житлових будинках та МАФах: у Києві зупинили діяльність 6 гральних закладів

Незаконні послуги надавалися цілодобово, порушуючи таким чином комендантську годину.
Розташовувалися в житлових будинках та МАФах: у Києві зупинили діяльність 6 гральних закладів
БЕБ зупинило діяльність 6 гральних закладів у Києві / esbu.gov.ua

Протягом тижня детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Києві та Київській області викрили й зупинили роботу 6 закладів, у яких дійснювалася незаконна діяльність у сфері грального бізнесу. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

У межах досудового розслідування досліджуються обставини незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор на території Києва та Київської області. 

"Слідством встановлено, що гральні заклади працювали протягом тривалого часу без створення юридичної особи та відповідно без сплати податків. Ігрові зали розташовувалися в основному на перших поверхах житлових будинків та в окремо МАФах. Незаконні послуги надавалися цілодобово, порушуючи таким чином комендантську годину", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що така незаконна діяльність призвела до ненадходження до бюджету коштів у особливо великих розмірах. 

Співробітники БЕБ провели обшуки в Шевченківському, Солом'янському, Дніпровському, Голосіївському та Дарницькому районах столиці. Вилучено 57 системних блоків, 73 монітори, 56 моноблоків, 70 комплектів комп'ютерної техніки та інші технічні засоби та матеріальні цінності, які використовувалися в протиправній діяльності. 

Читайте також:

Наразі триває оцінка завданих державі збитків та вилученого майна. 

Також у деяких закладах безпосередньо перебували гравці. Співробітники БЕБ викликали поліцію для складання протоколів за статтею 181 КУпАП. 

Раніше ми писали, що з початку 2023 року Бюро економічної безпеки спільно з Національною поліцією припинили роботу 47 нелегальних ігрових залів у Києві, Білій Церкві, Броварах, Ірпені та Бучі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK