На Київщині поліція вилучила неякісне пальне на 360 млн грн

Місцевий мешканець займався господарською діяльністю у сфері зберігання нафтопродуктів, а пізніше вирішив налагодити їхню реалізацію без дозволів.
На Київщині поліція вилучила неякісне пальне на 360 млн грн
На Київщині поліція вилучила тисячі тонн палива / npu.gov.ua

На Київщині в підпільних виробників пального поліція вилучила понад 6000 тонн неякісних нафтопродуктів на 360 млн грн. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

За даними поліцейських, місцевий мешканець займався господарською діяльністю у сфері зберігання нафтопродуктів. Для цього він орендував територію нафтопереробного заводу на території Київської області. А згодом, зважаючи на зростання цін на пальне, вирішив налагодити його реалізацію без відповідних на те дозволів.

"Для отримання значних прибутків фігуранти додавали різноманітні присадки. Аби приховати протиправну діяльність, неякісне пальне реалізовували суб'єктам господарювання за готівку для подальшої реалізації на ринку. Окрім того, продавали пальне через підконтрольну АЗС", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Правоохоронці вилучили документацію, "чорнові" записи, обладнання, яке використовувалося для виготовлення та зберігання пального, а також понад 6 тис. тонн пального. Вирішується питання про накладення арешту.

Слідство триває в кримінальному провадженні, що розслідується за ст. 190 (шахрайство) та ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки України викрили схему незаконного виготовлення та збуту дизельного пального та бензину.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK