"Згоріло все": в Одесі повністю знищено гіпермаркет Fozzy

Магазин в Одесі не працюватиме.
"Згоріло все": в Одесі повністю знищено гіпермаркет Fozzy
В Одесі було повністю знищено гіпермаркет FOZZY Cash&Carry / gp.gov.ua

У ніч з 13 на 14 серпня росіяни знову обстріляли Одесу, унаслідок чого згорів гіпермаркет Fozzy. Про це повідомила пресслужба Fozzy Group в Facebook.

"Через ворожу ракету було вщент знищено гіпермаркет FOZZY Cash&Carry. Найважливіше - наших людей - ми не втратили. Три колеги, які постраждали в нічному обстрілі, знаходяться в лікарні. Ми на зв'язку з ними та їхніми родинами", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в одеському Fozzy згоріло все: будівля, обладнання, товар. Магазин в Одесі не працюватиме.

У компанії розповіли, що 270 співробітникам одеського гіпермаркету запропонують роботу в інших бізнесах групи FozzyGroup і роботу з переїздом в інші міста, у яких є гіпермаркети FOZZY.

Читайте також:

"Ми ще маємо точно оцінити завдану шкоду, але мова йде про сотні мільйонів гривень. Це величезні втрати, тому про плани щодо майбутнього поки що зарано говорити. Попри атаки ворога, продовжуємо працювати", - додали в пресслужбі.

Раніше ми писали, що вночі 18 і 19 липня РФ обстріляла об'єкти портової інфраструктури, які були задіяні в "Зерновій ініціативі". У порту Чорноморська знищено 60 тис. тонн зерна, яке мало бути відправлене "зерновим коридором".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK