Завозив в Україну брендові речі під виглядом гуманітарки: підозрюється мешканець Чернівців

Замість задекларованих консерв, підгузків, серветок й інших товарів буковинець завіз на митну територію України речі люксових брендів.
Завозив в Україну брендові речі під виглядом гуманітарки: підозрюється мешканець Чернівців
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

Бюро економічної безпеки повідомило про підозру мешканцю Чернівців, який завозив брендові речі під виглядом гуманітарної допомоги. Так він отримував пільги зі сплати митних платежів. Про це розповіли в БЕБ.

Читайте також:

Під час розслідування детективи встановили, що відповідно до заповненої митної декларації чоловік мав нібито передати гуманітарну допомогу до відомого на Буковині благодійного фонду.

"Замість задекларованих консерв, підгузків, серветок й інших товарів буковинець завіз на митну територію України одяг, взуття, сумки та парфуми люксових брендів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Детективи вилучили товари вартістю майже 1,7 млн грн і повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 222 КК України.

Раніше ми писали, що прикордонники припинили спробу незаконного ввезення в Україну товару під виглядом гуманітарної допомоги.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK