Українцям продавали саморобний алкоголь: судитимуть мешканця Київщини

Група осіб організувала незаконне виготовлення коньячно-горілчаних виробів на території приватного будинку в Бориспільському районі.
Українцям продавали саморобний алкоголь: судитимуть мешканця Київщини
Мешканця Київщини судитимуть за незаконне виготовлення алкоголю / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки скерували до суду обвинувальний акт відносно жителя Київщини за незаконне виготовлення та збут алкогольної продукції. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Встановлено, що група осіб організувала незаконне виготовлення коньячно-горілчаних виробів на території приватного будинку в Бориспільському районі.

"Контрафактну продукцію розливали в пластмасову тару та реалізовували великими партіями перевіреним клієнтам", - йдеться в повідомленні.

За результатами обшуків співробітники БЕБ вилучили 4,2 тис. літрів спирту та спиртовмісної речовини, тару та обладнання для виробництва. На вилучене майно вартістю понад 1,5 млн грн накладено арешт.

Читайте також:

Організатору схеми повідомили про підозру за ч. 1 та ч. 2 ст. 204 КК України. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.

Раніше ми писали, що у Вінницькій області викрили чоловіка, який займався незаконним виготовленням та реалізацією фальсифікованого алкоголю.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK