На Херсонщині поліцейські затримали продавця російської зброї

Поліцейські встановили два факти збуту фігурантом зброї.
На Херсонщині поліцейські затримали продавця російської зброї
На Херсонщині викрили чоловіка, який торгував зброєю / npu.gov.ua

Правоохоронці затримали 40-річного жителя Високопілля Херсонської області, який причетний до продажу зброї та боєприпасів росіян. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Як розповіли в правоохоронних органах, поліцейські з'ясували, що фігурант у другій декаді вересня здійснив продаж однієї реактивної штурмової гранати (РШГ-1) за 30 тисяч гривень. Також оперативники дізналися, що зловмисник знову хотів продати РШГ-1, яку цього разу оцінив у 12 тисяч гривень.

Зазначається, що факт збуту було задокументовано, зброя та гроші вилучені, а правопорушник затриманий. 

Читайте також:

Також під час проведення санкціонованого обшуку домогосподарства затриманого правоохоронці в гаражному приміщенні виявили та вилучили 2 корпуси гранати РГД-5, 2 корпуси гранати Ф-1, корпус гранати РКГ-3 та запали до них, 3 реактивних сигнальних патрони калібру 30 мм, 2 реактивних освітлювальних патрони та майже 1000 набоїв до стрілецької зброї. 

За словами затриманого, зброю та боєприпаси він відшукував на колишніх оборонних позиціях військових РФ. Усе вилучене було направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр, а фігуранту за незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами повідомили про підозру.

Читайте також:

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 днів. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Раніше ми писали, що правоохоронці затримали настоятеля одного з храмів УПЦ (МП) у Херсонській області. Він підпільно продавав зброю та боєприпаси, що залишилися після втечі російських окупантів від українського контрнаступу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK