Бізнес для іноземців: в Україні стартувало тестування нової програми uResidency

Громадяни інших країн зможуть зареєструвати та вести бізнес, а також сплачувати податки в Україні.
Бізнес для іноземців: в Україні стартувало тестування нової програми uResidency
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні запустили закрите бета-тестування програми електронного резидентства uResidency. Завдяки їй іноземці зможуть зареєструвати та вести бізнес, а також сплачувати податки в Україні. Про це повідомила пресслужба Мінцифри.

Читайте також:

Зазначається, що програма спрямована на власників малого бізнесу з Азії та Європи. У фокусі спеціалісти з ІТ-сфери та фахівці, які надають онлайн-послуги у сфері креативної економіки. 

uResidency передбачає, що іноземці зможуть зареєструвати бізнес в Україні та автоматично сплачувати податки до нашого бюджету.

Читайте також:

"Програма також стимулюватиме банківську сферу через масштабування цифрових продуктів на іноземні ринки, створюватиме додаткові можливості для залучення інвестицій та посилюватиме бренд України як цифрової держави", - йдеться в повідомленні.

Щоб стати е-резидентом, закордонним підприємцям не потрібно їхати в Україну. Для отримання статусу достатньо пройти одноразову офлайн-верифікацію в українській консульській установі в країні проживання. Усі інші процеси відбуваються повністю онлайн: від подання заявки на участь у програмі до відкриття банківського рахунку.

Читайте також:

У міністерстві додали, що після закінчення бета-тестування програма буде доступна громадянам перших чотирьох країн: Індії, Пакистану, Таїланду та Словенії. Поступово цей список поповнюватиметься.

Раніше ми писали, що в Україні почав діяти закон про е-резидентство.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK