"Нафтогаз" повністю завершив інтеграцію облгазів

За попередніми розрахунками, у 2024 році відрахування до державного бюджету операторами ГРМ складуть понад 5 млрд гривень.
"Нафтогаз" повністю завершив інтеграцію облгазів
Ілюстративне фото / EPA/UPG

Протягом 2023 року НАК "Нафтогаз України" повністю завершив інтеграцію облгазів та міськгазів. Про це повідомив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Читайте також:

"Це велика відповідальність, оскільки разом із цим значно зросла кількість наших клієнтів. Однак це був необхідний крок, від якого залежить стабільність критичної інфраструктури, робота бізнесу та комфорт українців. В умовах ризиків постійних обстрілів і можливих блекаутів газопостачання має бути безперебійним. Дякую всім, хто працює для забезпечення наших міст і сіл газом", - розповів він.

За словами Чернишова, операційний контроль над регіональними підприємствами дав можливість державі не лише забезпечити безперебійне газопостачання, а й покласти край різноманітним схемам, через які державний бюджет недоотримував мільярди гривень.

Читайте також:

Очільник "Нафтогазу" також зазначив, що, за попередніми розрахунками, у 2024 році відрахування до державного бюджету операторами ГРМ складуть понад 5 млрд гривень.

"Це не лише збереження 50 тисяч робочих місць і мільярдів відрахувань, які наповнюватимуть державну казну. Це і можливість якісного контролю забезпечення газопостачанням, і новий зручний сервіс для майже 10 мільйонів абонентів у вигляді однієї зрозумілої платіжки", - підсумував Чернишов.

naftogaz.com

Раніше ми писали, що під контроль держави перейшли 27 газорозподільних підприємств.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK