Україна працює над продовженням "економічного безвізу" з ЄС, - Шмигаль

Завдяки "економічному безвізу" український бізнес зможе й надалі продавати свої товари до країн ЄС без квот, мит чи тарифів.
Україна працює над продовженням "економічного безвізу" з ЄС, - Шмигаль
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / t.me/Denys_Smyhal

Україна працює над продовженням "економічного безвізу" з Європейським Союзом, який дозволить українському бізнесу продавати свої товари до країн ЄС без квот, мит чи тарифів. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

"Україна працює над продовженням "економічного безвізу" з ЄС. Завдяки цьому український бізнес зможе і надалі продавати свої товари в Євросоюз без будь-яких квот, мит чи тарифів", - зазначив він.

Прем'єр-міністр наголосив, що Україна очікує на конструктивну позицію в цьому питанні серед європейських сусідів.

Шмигаль також розповів, що обговорить це питання з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском під час його запланованого візиту в Україну цього місяця.

Читайте також:

"Зупинка блокування кордону з боку Польщі демонструє, що ми можемо знаходити спільну мову в усіх важливих для наших країн питаннях. Коли на перше місце ставимо не політичну доцільність та популізм, а прагматичний підхід", - додав очільник українського уряду.

Раніше ми писали, що переміщення зброї та військової техніки через державний кордон України відбуватиметься за аналогічною процедурою, що й у країнах НАТО та ЄС.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK