"Укрнафта" у 2023 році ввела в експлуатацію 8 нових свердловин: скільки нафти видобувається

Повідомляється, що було заплановано 9 нових свердловин, наприкінці 2023 року провели тендер на останню. Буріння розпочнеться найближчими днями.
"Укрнафта" у 2023 році ввела в експлуатацію 8 нових свердловин: скільки нафти видобувається
Ілюстративне фото / ukrnafta.com

За 2023 рік ПАТ "Укрнафта" ввело в експлуатацію 8 нових свердловин на Заході та Сході України сукупним дебітом у 238 тонн нафти на добу. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

За інформацією пресслужби, 5 свердловин споруджено власними буровими верстатами, 3 - за допомогою підрядників, які виграли тендери в державній системі закупівель Prozorro.

Зазначається, що було заплановано 9 нових свердловин, у кінці 2023 року провели тендер на останню. Буріння почнеться найближчими днями.

Читайте також:

"На 2024 рік плануємо почати зведення 30 нових свердловин на Сході і Заході країни, частина з яких можуть стати перехідними через повну завантаженість власних верстатів та невелику ємність ринку буріння в Україні. Можливо, ми зможемо прискорити процеси завдяки співпраці з міжнародними та українськими партнерами", - прокоментував директор ПАТ "Укрнафта" Сергій Корецький.

Раніше ми писали, що ПАТ "Укрнафта" запустило в роботу чергову високодебітну свердловину на Сході України. Початковий дебіт нафти становить 51,4 тонни на добу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK