Українцям продавали підроблені горілку та віскі: в Одесі припинили незаконне виробництво алкоголю

Житель Одеси облаштував нежитлове приміщення, де в антисанітарних умовах кустарним методом виготовляв алкогольні напої.
Українцям продавали підроблені горілку та віскі: в Одесі припинили незаконне виробництво алкоголю
На Одещині припинили незаконне виробництво алкоголю / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки припинили незаконну діяльність підпільного виробництва алкогольних напоїв в одному з районів Одеси. Про це повідомила пресслужба БЕБ.

Читайте також:

Було встановлено, що містянин облаштував нежитлове приміщення, де в антисанітарних умовах кустарним методом виготовляв алкогольні напої.

"Чоловік купував спирт, змішував його з водою, додавав відповідні барвники. Готову продукцію розливав у брендовану тару під виглядом горілки, коньяку або віскі. Надалі незаконно виготовлені алкогольні напої збував на місцевих ринках", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці провели обшуки в приміщенні та вилучили насос для перекачування рідини, лійки, тетрапаки з рідиною, схожою на горілку, різного об'єму, бочки з непрозорою рідиною з запахом спирту об'ємом 200 та 25 л, полімерні каністри об'ємом 25 л, картонне пакування для готової продукції.

Читайте також:

Орієнтовна вартість вилученого становить 1,4 млн грн. Наразі слідчі дії тривають, встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконної діяльності.

Раніше ми писали, що ДБР повідомило про підозру трьом жителям міста Могилів-Подільський Вінницької області. Вони організували розгалужену схему продажу нелегального алкоголю на мільйони гривень на всій території України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK