Міноборони продовжує позапланово перевіряти постачання продуктів для ЗСУ: що відомо

Низка компаній, які уклали договір із Міноборони наприкінці 2023 року, не можуть впоратися зі своїми обов'язками щодо якісного та своєчасного постачання продуктів ЗСУ.
Міноборони продовжує позапланово перевіряти постачання продуктів для ЗСУ: що відомо
Міноборони продовжує перевіряти постачання продуктів до військових частин / mil.gov.ua

Міністерство оборони України продовжує позапланові перевірки постачальників продуктів харчування. Заступник міністра оборони Віталій Половенко проінспектував постачання продуктів до військових частини на південному сході країни. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Читайте також:

"Ситуація повторюється. Деякі компанії, з якими ми уклали договори наприкінці 2023, не можуть впоратися зі своїми обов'язками. Йдеться про постачання, по-перше, якісних продуктів, по-друге, вчасне постачання", - розповів Половенко.

За його словами, своєчасне та якісне постачання серед ключових пріоритетів команди Міноборони. Щоб така ситуація не повторювалася, у майбутньому закупівлі проводитиме ДП "Державний оператор тилу". 

Читайте також:

"Слід враховувати всі нюанси та особливості військових підрозділів. Тому інформацію з таких перевірок ми передаватимемо в ДОТ, адже в майбутньому саме вони проводитимуть торги на харчування. Кожен новий постачальник має бути готовим до оперативності. Наші військові повинні забути про проблеми з якістю та недовезенням", - наголосив заступник міністра.

Зазначається, що за всіма зафіксованими порушеннями будуть складені відповідні акти. За недотримання умов договору Міноборони виставить штрафні санкції компаніям, які зривають терміни поставки.

Читайте також:

"За результатами попередньої поїздки Міністерство оборони змінило постачальника деяким військовим частинам", - додала пресслужба.

Раніше ми писали, що заступник міністра оборони Віталій Половенко разом із членом Антикорупційної ради Геннадієм Кривошеєю влаштували позапланову перевірку продуктових складів деяких військових частин на Сході України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK