У Дніпрі перекрили канал незаконного збуту вогнепальної зброї: скільки коштував "товар"

Були задокументовані факти продажу зброї та боєприпасів на загальну суму 400 000 гривень.
У Дніпрі перекрили канал незаконного збуту вогнепальної зброї: скільки коштував "товар"
У Дніпрі викрили банду торговців зброєю / npu.gov.ua

У Дніпрі викрили учасників організованої групи, які торгували зброєю. До продажу пропонували автомати, гранати та набої. Суми за "товар" коливалися від 5000 до 120 000 гривень. Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

Читайте також:

Було встановлено, що група місцевих мешканців займається незаконною переробкою та продажем зброї та боєприпасів. Потенційних покупців шукали через месенджери.

Під час подальших слідчих дій правоохоронці встановили всіх учасників злочинної групи, а також перелік запропонованих ними "товарів" та їхню вартість, яка коливалися від 5000 до 120 000 гривень.

"Викрили одного з учасників групи під час продажу гвинтівки та отримання за неї 75 000 гривень. Загалом були задокументовані факти продажу фігурантами зброї та боєприпасів на загальну суму 400 000 гривень", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Наразі організатору та двом його спільникам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 7 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що в Дніпрі затримали організоване злочинне угруповання, яке підозрюється в торгівлі зброєю та боєприпасами й відмиванні грошей.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK