Ситуація на кордоні з Польщею загострюється: у ДПСУ повідомили про жорстку блокаду

Поляки розпочали жорсткі обмеження руху транспорту на кордоні з Україною.
Ситуація на кордоні з Польщею загострюється: у ДПСУ повідомили про жорстку блокаду
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

Польські протестувальники розпочали більш жорстко блокувати рух транспортних засобів на кордоні з Україною. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Читайте також:

Зокрема, у рамках рамках акції протесту польських фермерів в обидвох напрямках повністю заблоковано рух вантажівок через пункт пропуску "Медика-Шегині". Термін завершення такого блокування невідомий.

Біля пункту пропуску "Долгобичув-Угринів" протестувальники озвучили намір перекрити рух для всіх видів транспорту до 17:00 20 лютого.

Читайте також:

З 13:00 до 16:00 за київським часом протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обох напрямках прикордонного пункту "Зосін-Устилуг". Проте обіцяють пропускати лише вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою.

У пункті пропуску "Корчова-Краківець" до 21:00 20 лютого протестувальники планують блокувати рух усіх вантажівок на виїзд із Польщі, крім тих, які перевозять критичні вантажі. При цьому автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.

Протестувальники з 13:00 20 лютого повністю заблокували рух на пункті пропуску "Гребене-Рава-Руська" в обох напрямках усіх категорій транспортних засобів, окрім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.

Читайте також:

До 19:00 організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажного транспорту на пункті пропуску "Дорогуськ-Ягодин" в обох напрямках.

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський розкритикував блокування польськими фермерами пунктів пропуску на кордоні з Україною.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK