В Україні затвердили зображення національної торговельної марки: як виглядатиме

Кабмін затвердив зображення торговельної марки "Зроблено в Україні".
В Україні затвердили зображення національної торговельної марки: як виглядатиме
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Кабінет Міністрів затвердив постанову №197, щоб сприяти просуванню товарів, вироблених в Україні. Тепер усі підприємства можуть використовувати торговельну марку "Зроблено в Україні" безкоштовно. Про це йдеться на урядовому порталі.

Читайте також:

Цей крок спрямований на популяризацію товарів українського виробництва, сприяння збільшенню внутрішнього попиту на товари національного виробника, підвищення рівня загальної обізнаності української спільноти про національного виробника.

Міністерству економіки доручено подати заявку на державну реєстрацію торговельної марки, розробити та затвердити технічний стандарт (брендбук) на основі зображення.

Читайте також:

"Рекомендувати державним органам, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям незалежно від форми власності використовувати затверджене цією постановою зображення торговельної марки відповідно до технічного стандарту (брендбуку)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що використання зображення торговельної марки державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності здійснюється на безоплатній основі.

kmu.gov.ua

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів планує задіяти п'ять інструментів допомоги українським товаровиробникам



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK