Турецький аналог Amazon готується вийти на ринок України - Мінекономіки

Турецька компанія Trendyol Group планує найближчим часом вийти на український ринок.
Турецький аналог Amazon готується вийти на ринок України - Мінекономіки
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Турецька компанія Trendyol Group (контролюється китайською компанією Alibaba Group), яка є маркетплейсом, що працює в багатьох країнах ЄС, Туреччині та на Близькому Сході, і спеціалізується у сфері моди та роздрібної торгівлі, планує найближчим часом вийти на український ринок.

Читайте також:

Про це йшлося під час зустрічі міністра економіки України Юлії Свириденко з технічним директором та співвласником компанії Baykar Defence Халюком Байрактаром та президентом компанії Trendyol Group Четіном Чагаляном, повідомляє Мінекономіки.

"Така співпраця має стати взаємовигідною як для турецького аналогу Amazon, який отримає можливість реалізовувати товари в Україні, так і для українських виробників, які зможуть скористатись можливостями популярного маркетплейсу і продавати свої товари на експорт в інші країни", - йдеться в повідомленні.

Під час розмови сторони також обговорили хід будівництва заводу з виробництва безпілотників компанії Baykar Defence в Україні та перспективи їхнього виробництва та експорту з використання українських двигунів.

Читайте також:

"Ми вдячні за підтримку та внесок, який надає Туреччина в найважчий для України період, особливо турецькій компанії Baykar, яка виробляє бойові безпілотники Bayraktar. Сьогодні наші пріоритети - залучення інвестицій в Україну для зміцнення обороноздатності країни як в умовах воєнного стану, так і післявоєнного відновлення, що сприятиме економічній діяльності України та сприятиме відбудові й відновленню нашої держави", - сказала Свириденко.

Раніше ми писали, що українські підприємці, які реалізують продукцію в європейських магазинах Amazon, зможуть і надалі не платити реферальну комісію, яка становить 7-17% від кожного продажу. Компанія продовжила дію спеціальних умов для українського бізнесу до вересня 2024 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK