Купівля ліків: Укрпошта розширює проєкт "Укрпошта.Аптека" на прифронтові області

Компанія, отримавши ліцензії на роздрібну й електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами, уже почала приймати перші замовлення та доставляти їх клієнтам.
Купівля ліків: Укрпошта розширює проєкт "Укрпошта.Аптека" на прифронтові області
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Пілотний проєкт "Укрпошта. Аптека" відтепер охоплює не лише Донеччину, а й всю Сумщину, Запоріжжя, Миколаївщину, Харківщину, Херсонщину та Чернігівщину. Про це повідомила пресслужба Укрпошти.

Читайте також:

Зазначається, що компанія, отримавши ліцензії на роздрібну й електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами, уже почала приймати перші замовлення та доставляти їх клієнтам.

Проєкт передусім спрямований на те, щоб в українців була можливість отримати:

  • доступ до аптек, передусім у населених пунктах, де ті відсутні або зруйновані за час повномасштабної війни;
  • доступ до ліків, зокрема тих, яких може не бути в найближчій аптеці;
  • медикаменти за доступними цінами, бо та сама найближча аптека може не пропонувати оптимальну вартість чи не брати участь у програмі "Доступні ліки".

Читайте також:

Оформлення замовлення та терміни доставки

Щоб придбати лікарські засоби, достатньо зателефонувати до контакт-центру за номером 0 800 300 545 та слідувати підказкам у голосовому меню для зв'язку з фахівцем. Наразі є змога замовляти безрецептурні препарати, а також ті, що за програмою "Доступні ліки".

Сформоване замовлення буде надіслано клієнту до найближчого відділення за послугою "Укрпошта Експрес". Доставка безкоштовна. Щойно посилка буде готова до видачі, замовник отримає SMS-повідомлення. 

Читайте також:

Терміни доставки наразі становлять до 3 днів між обласними центрами (без урахування дня відправлення). Термін зберігання замовлення у відділенні - 7 календарних днів.

Раніше ми писали, що державний поштовий оператор "Укрпошта" завершив установку автоматизованих сортувальних ліній на логістичному терміналі в Києві.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK