Постачання продуктів для військових: ДОТ уклав перші договори

Постачання продуктів харчування здійснюватиметься у 12 областей.
Постачання продуктів для військових: ДОТ уклав перші договори
Українські військові / armyinform.com.ua

Державний оператор тилу (ДОТ) уклав договори на постачання харчування для Збройних сил України за результатами першого раунду збору комерційних пропозицій. Про це повідомила пресслужба ДОТ.

Читайте також:

Так, згідно з умовами договорів, постачання здійснюватиметься у 12 областей: Волинська, Рівненська, Житомирська, Вінницька, Хмельницька, Київська, Чернігівська, Черкаська, Миколаївська, Херсонська, Одеська, Кіровоградська.

"Договори були укладені в межах чинного законодавства без використання електронної системи з компаніями-виробниками харчової продукції. Середня ціна за комплект склала 109,35 грн за од.", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що звіт про укладені договори включно з назвами компаній будуть опубліковані в системі Prozorro до кінця тижня.

Читайте також:

До того ж сьогодні ДОТ оголосив 2-й раунд збору комерційних пропозицій на постачання в сектори, які не ввійшли в перелік минулого тижня або по яким не було визначено переможців.

Нагадаємо, щоб ліквідувати ризики проявів корупції при закупівлях для ЗСУ, Міністерство оборони України співпрацює з правоохоронними органами та впроваджує нову архітектуру закупівель відповідно до стандартів країн НАТО.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK