Рух вантажівок ускладнений: у ДПСУ розповіли про ситуацію на українсько-польському кордоні

На українсько-польському кордоні продовжується ускладнення руху для вантажних транспортних засобів.
Рух вантажівок ускладнений: у ДПСУ розповіли про ситуацію на українсько-польському кордоні
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

Польські фермери продовжують ускладнювати або обмежувати рух для вантажних транспортних засобів на кордоні з Україною. Наразі такі дії вчиняються на напрямку пунктів пропуску "Дорогуськ-Ягодин", "Зосін-Устилуг", "Долгобичув-Угринів", "Хребене-Рава-Руська", "Медика-Шегині". Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

"Зокрема, упродовж останніх днів у зв'язку з проведенням ними акцій протесту на напрямку українських пунктів пропуску "Ягодин" та "Шегині" пропуск вантажних автомобілів у бік Республіки Польща взагалі не здійснюється. Щодо виїзду з Польщі через ці пункти пропуску пропускається вкрай обмежена кількість вантажівок", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за інформацією від польських прикордонників, сьогодні з 9:00 протестувальники не пропускатимуть у Польщу вантажівки, які слідують через пункт пропуску "Угринів". На виїзд з Польщі заявлялося про пропуск по 4 вантажні автомобілі щогодини.

Читайте також:

Також надійшла інформація, що протестувальники перед пунктом пропуску "Зосін-Устилуг" на виїзд з України не будуть пропускати жодного вантажного автомобіля, до якого часу невідомо, а на в'їзд в Україну будуть здійснювати пропуск по 6 вантажних автомобілів щогодини.  

У ніч з 8 на 9 березня в напрямку пункту пропуску "Корчова-Краківець" польські фермери припинили блокування руху вантажних автівок. Однак такі дії тимчасові, і з 13 березня протестувальники планують знову поновити блокування по цьому напрямку.

Читайте також:

Водночас на всіх напрямках рух легкових транспортних засобів та автобусів не обмежується.

Раніше ми писали, що ніхто з української сторони не веде переговори щодо закриття кордонів із Польщею.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK