Росіяни атакували радіотехнічні об'єкти Сумської області: можливі перебої зі зв'язком

Унаслідок пошкоджень частина території області тимчасово не може приймати український телевізійний і радіосигнал.
Росіяни атакували радіотехнічні об'єкти Сумської області: можливі перебої зі зв'язком
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У четвер, 14 березня, російські окупанти завдали ракетно-авіаційних ударів по радіотехнічних об'єктах Сумської області. Через це тимчасово не працюють передавачі телерадіомовлення у Сумах, Шостці, Білопіллі та Тростянці, повідомили в Сумській обласній військовій адміністрації.

Читайте також:

Зазначається, що тимчасово виведено з ладу передавачі телерадіомовлення в Сумах, Шостці, Білопіллі і Тростянці. Унаслідок пошкоджень частина території області поки не може приймати український телевізійний і радіосигнал. 

Крім того, можливі перебої з мобільним зв'язком.

Читайте також:

"Ворог веде інформаційну боротьбу, знищуючи українське мовлення. Ми не дозволимо в ній перемогти. Наразі аналізуються наслідки і вже формуються плани по відновленню. Не піддавайтесь паніці й інформаційним провокаціям. Переходьте на альтернативні засоби комунікації, довіряйте тільки перевіреним джерелам інформації", - прокоментував начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Раніше ми писали, що 5 березня 2024 року Кабінет Міністрів України виділив Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації 152 млн грн із резервного фонду державного бюджету на побудову системи блокування трансляції програм ворожих теле- та радіоканалів на прикордонних територіях.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK