Польські фермери відновили блокування двох пунктів пропуску на кордоні з Україною - ДПСУ

Станом на ранок 18 квітня в чергах на території Польщі на двох напрямках очікують на проїзд у бік України близько 1500 вантажівок.
Польські фермери відновили блокування двох пунктів пропуску на кордоні з Україною - ДПСУ
Польські фермери посилили блокування кордону з Україною / dpsu.gov.ua

У четвер, 18 квітня, польські фермери відновили блокування напрямків пунктів пропуску "Корчова - Краківець" та "Медика - Шегині". Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Читайте також:

"Такі дії учасники акції на території Польщі розпочали сьогодні після 9 години ранку по пунктах пропуску "Корчова" та "Медика", що навпроти українських "Краківець" і "Шегині", - йдеться в повідомленні.

На напрямку пункту пропуску "Краківець" обмежується рух вантажних транспортних засобів, які слідують у бік України, а в напрямку "Шегині" як на виїзд з Польщі, так і на в'їзд.

Читайте також:

За інформацією ДПСУ, польські фермери планують здійснювати блокування руху по "Краківцю" до 9:00 20 квітня й по пункту пропуску "Шегині" до 9:00 19 квітня.

Зазначається, що станом на ранок сьогодні в чергах на території Польщі на цих напрямках очікують на можливість проїзду в бік України близько 1500 вантажних транспортних засобів. При цьому ускладнень для руху легкових автомобілів та автобусів не передбачається.

Читайте також:

Заблокованими польськими фермерами також залишаються напрямки пунктів пропуску "Ягодин" та "Рава-Руська".

Раніше ми писали, що поляки на два дні заблокують пункт пропуску "Корчова - Краківець". Інформація надійшла з польського боку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK