На Волині знайшли підпільний завод із виготовлення підробленого елітного алкоголю

Встановлено групу осіб, які організували та обладнали роботу заводу з виготовлення лікеро-горілчаних виробів відомих світових брендів.
На Волині знайшли підпільний завод із виготовлення підробленого елітного алкоголю
На Волині знайшли підпільний завод із виготовлення підробленого алкоголю / esbu.gov.ua

У Торчині Волинської області викрили підпільне виробництво підакцизних товарів. Ділки виготовляли підроблений елітний алкоголь. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Так, встановлено групу осіб, які організували та обладнали роботу заводу з виготовлення лікеро-горілчаних виробів відомих світових брендів. 

Зазначається, що нелегально виготовлену продукцію рекламували в телеграм-каналі. Надалі надсилали її замовникам службою доставки по всіх регіонах України. 

Читайте також:

Детективи БЕБ провели обшуки на території незаконного виробництва та вилучили фасовану продукцію об'ємом понад 15 тис. літрів, 5,5 тонн спирту та 1 тонну готової рідини для розливу тощо. Серед вилученого були підробки коньяку, віскі, текіли, настоянок, рому та горілки понад 50 відомих світових марок. 

Також під час обшуку було демонтовано обладнання з виготовлення та розливу лікеро-горілчаних виробів. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 5 млн грн.

Читайте також:

Наразі встановлюється повне коло осіб, причетних до злочину. 

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки припинили незаконну діяльність підпільного виробництва алкогольних напоїв у одному з районів Одеси.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK