Продавали підроблений алкоголь: на Вінниччині викрили масштабне виробництво

Готову продукцію збували під виглядом відомих вітчизняних та іноземних брендів гуртовими та роздрібними партіями.
Продавали підроблений алкоголь: на Вінниччині викрили масштабне виробництво
На Вінниччині викрили масштабне виробництво фальсифікованого алкоголю / npu.gov.ua

У Вінницькій області знешкодили діяльність угруповання, яке займалося виробництвом та збутом фальсифікованої алкогольної продукції. До її складу входили громадяни України та Молдови. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Як розповіли в поліції, ділки орендували кілька приміщень на території Могилів-Подільського. Частину з них використовували як підпільні цехи з виробництва алкогольної продукції, решту - як склади для зберігання. 

"Усі приміщення знаходилися під цілодобовою охороною та були облаштовані камерами відеонагляду. З метою унеможливлення їх викриття фігуранти використовували рації замість телефонів та засоби для глушіння сигналу, також постійно змінювали сім-картки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Готову продукцію збували під виглядом відомих вітчизняних та іноземних брендів гуртовими та роздрібними партіями. Доставлення роздрібним покупцям здійснювалася через поштові відділення, а оптовики або самостійно забирали продукцію, або ж фігуранти доставляли її своїми вантажівками до замовників. 

Крім того, ділки "відкрили" декілька інтернет-магазинів, де пропонували до продажу різноманітний фальсифікований алкоголь.

Читайте також:

Правоохоронці провели 70 обшуків та вилучили понад 20 тонн "алкоголю", тару для пакування, майже 330 тис. грн у різній валюті, рації, засоби для глушіння сигналу, легкові та вантажні автомобілі, чорнові записи тощо. Загальна вартість вилученого сягає 5 млн грн.

Організатору та шістьом учасникам злочинної групи повідомили про підозру за ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що Державне бюро розслідувань повідомило про підозру трьом жителям міста Могилів-Подільський Вінницької області. Вони організували розгалужену схему продажу нелегального алкоголю на мільйони гривень на всій території України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK