Завод братів Медведчука та Козака передали в управління АРМА - ДБР

В управління держави перейде завод із виробництва цегли у Львівській області вартістю понад 5 млн доларів США.
Завод братів Медведчука та Козака передали в управління АРМА - ДБР
АРМА передали завод родичів Медведчука та Козака вартістю 5 млн доларів / gp.gov.ua

ДБР передало в управління Національному агентству з виявлення активів (АРМА) підприємство найближчих родичів підозрюваних у державній зраді екснардепів Віктора Медведчука та Тараса Козака вартістю 5 млн доларів США. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

"В управління держави перейде завод із виробництва цегли у Львівській області вартістю понад 5 млн доларів США, кінцевими власниками якого є рідні брати Медведчука та Козака", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що підприємство роками ухилялося від сплати податків, натомість прибутки йшли на фінансування збройної агресії Росії проти України.

Читайте також:

У державну власність також перейде інше майно підприємства: чотири позашляховики, два екскаватори, трактор, автонавантажувачі, земельні ділянки загальною площею понад 10 га, нежитлові приміщення площею понад 31 тис. кв. м.

Раніше ми писали, що братам колишніх народних депутатів Віктора Медведчука та Тараса Козака, яких підозрюють у держзраді, повідомили про підозру у фінансових махінаціях. Усі четверо переховуються за межами України та здійснюють підривну діяльність на користь РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK