Міноборони підписало меморандум з ICEYE для співпраці у сфері космічної розвідки

Угода з ICEYE спрямована на зміцнення взаємодії у сфері дистанційного зондування Землі, що важливо для національної безпеки та оборони України.
Міноборони підписало меморандум з ICEYE для співпраці у сфері космічної розвідки
Катерина Черногоренко / facebook.com/MinistryofDefence.UA

Міністерство оборони України та фінська компанія ICEYE, один із світових лідерів у галузі супутникових технологій, підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомили в Міноборони.

Читайте також:

Угода з ICEYE спрямована на зміцнення взаємодії у сфері дистанційного зондування Землі, що важливо для національної безпеки та оборони України. Співпраця сприятиме зміцненню космічних оборонних спроможностей України та інтеграції країни до глобальної космічної економіки.

"Співпраця з ICEYE та підписання меморандуму значно покращить нашу розвідувальну діяльність. Ми вдячні компанії за відданість демократичним цінностям, підтримку українського народу та позицію щодо обмеження космічної зйомки над територією України", - заявила заступник міністра оборони Катерина Черногоренко.

Читайте також:

Зазначається, що ICEYE є виробником мікросупутників і володіє одним із найбільших у світі угруповань радарних супутників. 

Раніше ми писали, що Данія - перша країна НАТО, яка буде інвестувати у виробництво українського озброєння.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK