Укроборонпром потрапив до топ-50 всесвітніх оборонних компаній: яке місце посів

Укроборонпром має найбільш динамічне зростання серед ключових світових оборонних компаній.
Укроборонпром потрапив до топ-50 всесвітніх оборонних компаній: яке місце посів
Продукція Укроборонпрому / depositphotos.com

Акціонерне товариство "Українська оборонна промисловість" посіло 49 місце в рейтингу TOP 100 Defense Companies 2024, до якого входять провідні світові виробники озброєнь, і стало лідером за зростанням виторгу від реалізації продукції військового призначення. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Рейтинг щорічно створює глобальний ресурс Defense News, що спеціалізується зокрема на тематиці ОПК.

Зазначається, що у 2023 році Укроборонпром покращив свій результат 2022 року на 16 пунктів, коли посів 65 місце. Виторг від реалізації військової продукції у 2023 році проти 2022 року збільшився на 72%. 

"Це визначає товариство як компанію, що має найшвидші темпи зростання за цим показником серед 100 провідних світових виробників озброєння", - йдеться в повідомленні.

ukroboronprom.com.ua

Читайте також:

У пресслужбі додали, що державний концерн "Укроборонпром", правонаступником якого з червня 2023 року є АТ "УОП", входить до рейтингового списку TOP 100 Defense Companies з 2015 року. Попередній найкращий результат - 62 місце у 2017 році.

Раніше ми писали, що в Україні почав роботу перший цех із ремонту та виробництва бронетехніки в рамках створеного спільного підприємства АТ "Українська оборонна промисловість" та світового оборонного гіганта Rheinmetall.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK