В Україні спалили понад 1 тонну героїну, конфіскованого в контрабандистів у 2021 році

За цінами чорного ринку на момент виявлення "товару" його вартість становила більше ніж 2,3 млрд грн.
В Україні спалили понад 1 тонну героїну, конфіскованого в контрабандистів у 2021 році
В Україні спалили понад 1 тонну контрабандного героїну / ssu.gov.ua

Днями в Україні спалили понад 1 тонну героїну, який ще в січні 2021 року Служба безпеки конфіскувала в контрабандистів. За цінами чорного ринку на момент виявлення "товару" його вартість становила більше ніж 2,3 млрд грн. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

У пресслужбі нагадали, що у 2021 році Служба безпеки провела тривалу багатоходову спецоперацію та задокументувала протиправну діяльність транснаціонального організованого злочинного угруповання.

Тоді оперативники спецслужби затримали у Львові чотирьох фігурантів: одного з організаторів наркотрафіку і трьох іноземців, які фасували наркотики в орендованих складських приміщеннях.

"Унаслідок слідчих дій правоохоронці виявили у наркоділків 1035 кг героїну, підготовленого для транспортування. "Вантаж" прямував із Пакистану транзитом через Україну до Євросоюзу. Наркотик було приховано в контейнері серед продуктів харчування", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

За матеріалами СБУ всіх затриманих фігурантів засуджено за контрабанду наркотичних засобів у особливо великих розмірах. Вони вже відбувають тюремні строки.

Раніше ми писали, що за сім місяців 2024 року митниці Державної митної служби України виявили 5852 порушення митних правил на суму 15,6 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK