У Львові затримали посадовця Мін'юсту, який обкладав "даниною" підприємців

Посадовець налагодив корупційну схему з компанією, яка займалася обробкою деревини на території однієї з виправних колоній.
У Львові затримали посадовця Мін'юсту, який обкладав "даниною" підприємців
У Львові затримали посадовця Мін'юсту / ssu.gov.ua

Правоохоронці ліквідували корупційну схему в Західному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції. У Львові затримано керівника цього управління, повідомили в Службі безпеки.

Читайте також:

За даними слідства, посадовець вимагав хабарі з підприємців у обмін на безперешкодне ведення господарської діяльності у виправних установах західного регіону України.

Задокументовано, що фігурант налагодив корупційну схему з компанією, яка займалася обробкою деревини на території однієї з виправних колоній. Зокрема, посадовець умисно затягував процес укладання офіційних договорів на виконання господарських робіт, а оплату від бізнесменів отримував готівкою.

Читайте також:

Як свідчать матеріали провадження, він фактично "обклав даниною" кожен кубометр деревини, яку приватні підрядники обробляли на території цієї колонії.

Правоохоронці поетапно задокументували злочинну діяльність фігуранта й затримали його під час одержання нового "траншу" неправомірної вигоди в понад 2 тис. євро.

На підставі зібраних доказів затриманому повідомили про підозру за ст. 368 Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:

Триває розслідування для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до корупції в пенітенціарній установі.

Раніше ми писали, що Служба безпеки України викрила в корупції виконуючого обов'язки заступника начальника Головного управління Державної податкової служби в Києві.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK