На махінаціях викрили чиновницю Мін'юсту та її спільника: подробиці

ДБР затримало співробітницю Мін'юсту та її спільника, які шахрайством намагалися заволодіти коштами аграрного підприємства.
На махінаціях викрили чиновницю Мін'юсту та її спільника: подробиці
ДБР затримало співробітницю Мін`юсту та її спільника / dbr.gov.ua

Правоохоронці затримали співробітницю Міністерства юстиції України та її спільника, які шахрайськими діями намагалися заволодіти коштами великого аграрного підприємства. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

"За 120 тисяч доларів США вона обіцяла представнику бюджетоутворюючого підприємства регіону внести в реєстр нерухомого майна відомості про право користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення", - йдеться в повідомленні.

Також чиновниця залучила спільником свого знайомого, громадянина іншої держави, який називав себе "впливовим чиновником" цього ж міністерства і мав виступати гарантом виконання обіцянок.

Читайте також:

Як розповіли в ДБР, 1 серпня 2024 року спільники отримали перший транш у розмірі 30 тисяч доларів США та повідомили, що для позитивного розв'язання питання в заявника є два дні, щоб передати решту коштів.

При цьому чиновниця хизувалася впливовими знайомствами з керівниками правоохоронних органів.

Після отримання коштів обох "ділків" було затримано. Фігурантам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 5 ст. 190 КК України. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Читайте також:

До суду подано клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення в застави в еквіваленті 60 тис. дол. кожному.

Раніше ми писали, що Служба безпеки ліквідувала корупційну схему в Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції, яке є головним органом державної правової політики в 7 областях на Заході України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK