Колишнього заступника голови Мін'юсту підозрюють у розтраті майна на 10 млн грн

Замість того, аби розібратися з боргами підприємства, посадовець продав його майно за заниженою вартістю.
Колишнього заступника голови Мін'юсту підозрюють у розтраті майна на 10 млн грн
ДБР підозрює колишнього заступника міністра юстиції в розтраті майна / dbr.gov.ua

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру колишньому заступнику міністра юстиції України, який допустив розтрату майна на понад 10 млн грн. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

Зазначається, що до роботи в Мін'юсті колишній посадовець, а нині адвокат, був призначений ліквідатором підприємства - боржника з Вінниччини.

"Замість того, аби розібратися з боргами підприємства, він продав його майно за заниженою вартістю. За експертними оцінками, різниця становила в понад 10 млн грн. При цьому покупці були на пряму пов'язані з минулим власником цього ж підприємства", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Адвокату повідомили про підозру в розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненій в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Раніше ми писали, що в Україні викрили бізнесменів, які намагалися продати Міністерству оборони партію танкових двигунів за штучно завищеною вартістю.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK