KLO оштрафували на 5,2 млн грн: за які порушення

На 5,2 млн грн оштрафували ТОВ "Конверс Лінкс" (бренд АЗС KLO).
KLO оштрафували на 5,2 млн грн: за які порушення
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував на загальну суму 5,2 млн грн ТОВ "Конверс Лінкс" (бренд автозаправок KLO) за порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Про це повідомила пресслужба АМКУ.

Читайте також:

Так, 19 вересня Антимонопольний комітет ухвалив рішення, яким визнав, що ТОВ "Конверс Лінкс" вчинило порушення:

  • неподання інформації АМКУ на вимогу органу Комітету у встановлений строк. За вчинене порушення застосовано штраф у розмірі 1,5 млн грн;
  • подання інформації в неповному обсязі на вимоги органів Комітету у встановлені строки. За вчинені порушення застосовано штрафи в сумарному розмірі 3,7 млн грн.

Вимоги до ТОВ "Конверс Лінкс" надсилалися Комітетом у межах дослідження на ринках нафтопродуктів, пов'язаних зі встановленням цін протягом 2022 року.

Читайте також:

"Однак Товариство тричі надало інформацію на вимоги Комітету поза межами встановлених строків. Це перешкоджало об'єктивному, повному та всебічному аналізу інформації під час дослідження ринків світлих нафтопродуктів (пального), що враховано під час визначення розміру штрафу. Також Комітет врахував повторність вчинення правопорушення", - йдеться в повідомленні. 

Раніше ми писали, що українці почали бойкотувати заправки державної нафтової компанії Азербайджану Socar після домовленостей компанії щодо розширення партнерства з російським "Газпромом".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK