На Київщині викрили АЗС, де продавали підроблене пальне

Фальсифіковане пальне продавали через мережу АЗС, що працювали без касових апаратів, не мали жодних дозвільних документів і сертифікатів якості.
На Київщині викрили АЗС, де продавали підроблене пальне
На Київщині викрили нелегальні АЗС / esbu.gov.ua

Детективи БЕБ викрили групу осіб, які організували незаконний продаж фальсифікованого пального на території Київщини. Про це повідомили в Бюро.

Читайте також:

Слідством встановлено, що пальне зберігалося на одній із місцевих нафтобаз. Надалі фальсифікований бензин та дизпаливо продавали через мережу автозаправних станцій, що працювали без касових апаратів, не мали жодних дозвільних документів і сертифікатів якості.

Унаслідок санкціонованих обшуків на 4 заправках та нафтопереробному заводі детективи Бюро вилучили понад 70 тонн фальсифікованого дизельного пального та 18 тонн бензину марки А-95. Їхня орієнтовна вартість складає 4,5 млн грн.

Також вилучено 4 модульні станції для заправки, 12 ємностей для зберігання пального, 2 вантажних автомобілі з автоцистернами та мікроавтобус тощо.

Читайте також:

Досудове розслідування триває. Призначено низку експертних досліджень.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки України припинили незаконну діяльність із виробництва бензину та дизелю на території Київської області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK