Нова пошта вийшла на ринок Австрії: скільки коштує адресна доставка

Тепер клієнти Нової пошти можуть замовити адресну доставку документів та посилок з України на будь-яку адресу в Австрії, між населеними пунктами Австрії та з Австрії до інших європейських країн.
Нова пошта вийшла на ринок Австрії: скільки коштує адресна доставка
Ілюстративне фото / facebook.com/nova.poshta.official

Нова пошта вийшла на ринок Австрії з власною кур'єрською доставкою. Це 15 країна, де запрацювала Нова пошта, повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Відтепер клієнти Нової пошти можуть замовити адресну доставку документів та посилок з України на будь-яку адресу в Австрії, між населеними пунктами Австрії та з Австрії до інших європейських країн. Крім того, кур'єр може забрати оплачене та запаковане відправлення з будь-якої адреси в країні для подальшої доставки.

До доставки приймаються відправлення вагою до 30 кг та вартістю до 150 євро (7000 грн). Послуга доступна як для приватних осіб, так і для представників бізнесу.

Читайте також:

Вартість адресної доставки з України до Австрії складає:

  • документи - 700 грн;
  • посилки до 2 кг - 800 грн;
  • посилки до 10 кг - 1350 грн;
  • посилки до 30 кг - 2600 грн.

Термін доставки з України - від 5-ти днів, по Австрії та в інші європейські країни - від 1-го дня.

Читайте також:

"Нова пошта вперше змінила формат і вийшла на ринок країни з винятково адресною доставкою. По Відню доставляють кур'єри Нової пошти, а решту території країни обслуговує наш партнер - компанія GLS", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що з 1 жовтня Нова пошта оновила тарифи на доставку документів, посилок та вантажів. Розцінки піднімуться в середньому на 10 грн залежно від категорії посилки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK