Ще чотири індустріальні парки отримають держфінансування: скільки грошей виділили

Підтримка стосується ключових проєктів у таких парках: "Захід-Ресурс" (Львівська область), "Хмельницький" (Хмельницька область), "Ковель Порто" (Волинська область) та "Біла Церква 1" (Київська область).
Ще чотири індустріальні парки отримають держфінансування: скільки грошей виділили
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Ще чотирьом індустріальним паркам виділили державну підтримку в межах програми "Зроблено в Україні", яка спрямована на розвиток промисловості в регіонах. Для будівництва та модернізації інфраструктури індустріальних парків виділено 216,1 млн гривень із державного бюджету. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Читайте також:

Підтримка стосується ключових проєктів у таких парках: "Захід-Ресурс" (Львівська область), "Хмельницький" (Хмельницька область), "Ковель Порто" (Волинська область) та "Біла Церква 1" (Київська область). Ці інвестиції забезпечать створення необхідних умов для залучення інвесторів і розвитку виробничих потужностей.

Станом на 3 жовтня вже вісьмом індустріальним паркам виділено державне стимулювання на суму 713,6 млн гривень

Індустріальний парк "Захід-Ресурс" (м. Городок, Львівська область). Компанія-ініціатор ТзОВ "Євро-Інвест-Холдінг" спільно з державою працюватиме над розвитком критичної інфраструктури, зокрема побутової каналізації. Загальна вартість проєкту - 30,8 млн гривень, з яких держава покриє близько 15,1 млн гривень. 

Читайте також:

Індустріальний парк "Хмельницький" . Керівна компанія ТОВ "КК "МІП Хмельницького" отримала державне фінансування для будівництва низки інфраструктурних об'єктів: водопостачання, електропостачання та реконструкція під'їзної дороги. Загальна вартість проєкту - 327 млн гривень, з яких держава покриє 51,4 млн гривень. 

Індустріальний парк "Ковель Порто". Проєкт, створений ТОВ "Компресорна техніка", зосереджений на модернізації залізничної під'їзної колії для розвитку логістичних зв'язків між Україною та країнами Європейського Союзу. Загальна вартість проєкту становить 144,8 млн гривень, з яких 69,8 млн гривень буде покрито державним фінансуванням. 

Читайте також:

Індустріальний парк "Біла Церква 1". ТОВ "Індустріальний парк "Біла Церква 1" отримало підтримку для реалізації важливих інфраструктурних проєктів, таких як будівництво водопостачання, водовідведення та електричних мереж. Крім того, планується капітальний ремонт доріг та благоустрій території. Загальна вартість робіт оцінюється в 159,5 млн гривень, з яких держава покриє близько 79,8 млн гривень. 

Індустріальні парки отримають відповідне фінансування після проходження всіх необхідних процедур.

Раніше ми писали, що у Волочиську Хмельницької області з'явиться новий індустріальний парк "Ф'юче Індастрі Хаб". Кабінет Міністрів ухвалив рішення щодо його включення до Реєстру індустріальних (промислових) парків 1 жовтня 2024 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK