Усі 9 енергоблоків у роботі: Енергоатом достроково завершив ремонтну кампанію на українських АЕС

Енергоатом підготував до роботи в зимовий період усі 9 енергоблоків, підконтрольні Україні.
Усі 9 енергоблоків у роботі: Енергоатом достроково завершив ремонтну кампанію на українських АЕС
9 енергоблоків виведено із планового ремонту раніше на 11 днів / Колаж: dengi.ua

НАЕК "Енергоатом" успішно завершила ремонтну кампанію 2024 року і підготувала до роботи в зимовий період усі 9 енергоблоків, підконтрольні Україні. Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики.

Читайте також:

9 жовтня на 11 днів раніше запланованого терміну Енергоатом вивів із планово-попереджувального ремонту ще один енергоблок однієї з АЕС.

Зазначається, що цьогорічна ремонтна кампанія мала стратегічне значення.

Упродовж літа планово-попереджувальні ремонти виконувалися раніше запланованого терміну, що додатково сприяло стабільності електропостачання в найбільш складні для енергосистеми часи.

Читайте також:

"Це безпрецедентний успіх і результат. Усі доступні атомні блоки готові нести навантаження взимку. Дякую колективу Енергоатому за ефективну роботу. Атомна генерація є основою нашої енергосистеми, і завдяки професіоналізму атомників ми входимо в опалювальний сезон із максимальним рівнем готовності", - прокоментував міністр енергетики Герман Галущенко.

Раніше ми писали, що 1 жовтня НАЕК "Енергоатом" після планово-попереджувального ремонту успішно підключила до енергомережі енергоблок однієї з атомних електростанцій (АЕС).



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK