Приватизація в Україні: Кабмін ухвалив рішення про продаж державного пакета акцій ОГХК

Цього тижня відбувся аукціон із приватизації державної ОГХК - найбільшого в Україні підприємства з видобування та збагачення титанових руд.
Приватизація в Україні: Кабмін ухвалив рішення про продаж державного пакета акцій ОГХК
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

Кабінет Міністрів України під час засідання 11 жовтня ухвалив рішення щодо продажу державного пакета акцій Об'єднаної гірничо-хімічної компанії (ОГХК) на суму майже 4 млрд грн. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

Він нагадав, що цього тижня відбувся аукціон із приватизації державної ОГХК - найбільшого в Україні підприємства з видобування та збагачення титанових руд.

Переможець аукціону запропонував близько 4 млрд грн. Також він буде зобов'язаний інвестувати щонайменше 400 млн грн у технічну модернізацію підприємства.

Читайте також:

"Приватизація державних підприємств - це важливий елемент розвитку нашої економіки та збільшення інвестицій. Це також прозорість та зменшення корупційних ризиків, що є системною політикою", - наголосив Шмигаль.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про внесення частки в розмірі 100% статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю "ВСМПО Титан Україна" до переліку об'єктів великої приватизації.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK