Три індустріальні парки в Україні отримають 171 млн грн держфінансування: на які цілі

Сумарно парки отримають 171,4 млн грн, щоб модернізувати інфраструктуру.
Три індустріальні парки в Україні отримають 171 млн грн держфінансування: на які цілі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Ще трьом індустріальним паркам виділили державну підтримку в межах програми "Зроблено в Україні", яка спрямована на розвиток промисловості в регіонах. Для будівництва та модернізації інфраструктури вони отримають 171,4 млн грн із держбюджету.  Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Читайте також:

Підтримка стосується ключових проєктів у таких парках: "Біла Церква 2" (Київська область), "ВінІндастрі" (Вінниця) та "Місто скла" (Київська область). Ці інвестиції забезпечать створення необхідних умов для залучення інвесторів і розвитку виробничих потужностей.

Індустріальні парки отримають відповідне фінансування після проходження усіх необхідних процедур.

Ініціатор створення індустріального парку "Біла Церква 2" отримає 66,1 млн грн державного стимулювання для будівництва мереж водопостачання, водовідведення та електричних мереж. Загальна вартість будівельних робіт становить 132,3 млн грн. Цей проєкт дозволить покращити інфраструктуру парку, залучаючи нових інвесторів і сприяючи розвитку виробництва в регіоні.

Читайте також:

Для забезпечення під'їзних шляхів до території індустріального парку "ВінІндастрі" та будівництва дороги й нової лінії електропередач держава виділила 79 млн грн. Це забезпечить стабільне електропостачання та створить необхідну логістичну інфраструктуру.

Для розвитку індустріального парку "Місто скла" виділено 26,3 млн грн на будівництво електромереж. Це допоможе залученню нових виробничих компаній і стимулюватиме економічний розвиток регіону.

Читайте також:

"Цьогоріч на підтримку індустріальних парків ми заклали 1 млрд грн. Наразі вже підписані накази на виділення понад 885,1 млн грн для 11 індустріальних парків", - наголосила міністр економіки Юлія Свириденко.

Раніше ми писали, що ще чотирьом індустріальним паркам виділили державну підтримку в рамках програми "Зроблено в Україні", спрямованої на розвиток промисловості в регіонах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK