До 150 тис грн на бізнес: молодь може отримати грант на власну справу через портал "Дія"

Гранти для молоді в межах програми "Власна справа" вже доступні через портал "Дія".
До 150 тис грн на бізнес: молодь може отримати грант на власну справу через портал "Дія"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Молоді підприємці віком до 25 років уже можуть подавати заявки на отримання грантів до 150 тис. гривень на відкриття власного бізнесу в межах програми "Власна справа". Така послуга доступна на порталі "Дія". Про це повідомила перша віцепрем'єр-міністр України - міністр економіки Юлія Свириденко.

Читайте також:

"Якщо вам до 25 років, подавайте заявку на програму та отримуйте до 150 тис. грн на свій бізнес. Грант для молоді не має вимоги створення нових робочих місць. Після ухвалення позитивного рішення щодо виділення гранту лише необхідно відкрити ФОП", - наголосила міністр.

За її словами, подати заявку можна в кілька кліків. Потрібно зайти на портал "Дія" в розділ "Грант на власну справу" та подати заявку онлайн.

Через три роки такі підприємці зможуть ще раз отримати грант від держави вже за програмою "Власна справа" на загальних умовах. На сьогодні це 250 тис. гривень за умови створення не менше двох робочих місць.

Читайте також:

За понад два роки роботи програми "Власна справа" підприємці отримали від держави понад 20 тисяч грантів на розвиток бізнесу на майже 5 млрд гривень.

Раніше ми писали, що підприємства переробної промисловості, які працюють на територіях активних бойових дій, зможуть отримувати грант у розмірі до 8 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK