Понад тисяча робочих місць: новий індустріальний парк з'явиться на Миколаївщині

На території парку буде створено близько 1050 нових робочих місць у різних галузях переробної промисловості.
Понад тисяча робочих місць: новий індустріальний парк з'явиться на Миколаївщині
Ілюстративне фото / depositphotos.com

На території Миколаївської області з'явиться новий індустріальний парк "Техно Парк Вознесенськ". Рішення про включення парку до Реєстру індустріальних парків ухвалив Кабінет Міністрів України на засіданні 25 жовтня. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Читайте також:

"Створення понад тисячі робочих місць у різних галузях переробної промисловості, а також у науково-технічній та IT сферах, сприятиме зростанню економіки регіону. Парк стане важливим чинником у розвитку промисловості Півдня України. Такі ініціативи допомагають бізнесу залучати інвестиції та розвивати українське виробництво у рамках політики "Зроблено в Україні", - зазначив заступник міністра економіки Віталій Кіндратів.

Як відомо, парк займатиме площу 19,0539 га на території м. Вознесенська та с. Бузького (Вознесенський район Миколаївської області). 

Читайте також:

На території парку буде створено близько 1050 нових робочих місць у різних галузях переробної промисловості, таких як виробництво шкіри, будівельних матеріалів, машинобудування, а також у сфері науково-технічної діяльності та інформаційних технологій.

Зазначається, що для будівництва необхідної інфраструктури компанія-ініціатор ТОВ "Кулат" планує витратити близько 56 млн грн власних коштів. Окрім цього, планується, що резиденти індустріального парку залучать інвестиції на суму до 800 млн грн для будівництва своїх об’єктів, а керуюча компанія проінвестує до 20 млн грн протягом трьох років. 

Читайте також:

Завдяки податковим пільгам учасники переробної промисловості додатково внесуть близько 9,7 млн грн у розвиток парку до 2027 року.

До Реєстру індустріальних парків уже внесено 97 індустріальних парків.

Раніше ми писали, що Чернівецька міська територіальна громада створить новий індустріальний парк "Чернівці".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK