В Україні розширили програму "Доступні кредити 5-7-9%": на що дають гроші

Доступні кредити можна буде отримати на будівництво та облаштування генераційних установок.
В Україні розширили програму "Доступні кредити 5-7-9%": на що дають гроші
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Уряд ухвалив постанову, якою розширив сферу дії програми "Доступні кредити 5-7-9%". Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну.

Читайте також:

Відтепер доступні кредити можна буде отримати на будівництво та облаштування газотурбінних, газопоршневих та біогазових генераційних установок. 

"Відновлення енергетики та розбудова децентралізованої генерації - пріоритет уряду. Ми вже радикально скоротили терміни погоджень на приєднання до електромереж та газорозподільчих систем, мінімізували кількість необхідних документів, скасували процедуру відведення землі та оцінку впливу на довкілля. Менше бюрократії, щоб прискорити рішення", - сказав прем'єр-міністр.

Читайте також:

Він підкреслив, що доступ до ліквідності є ключовою передумовою реалізації таких проєктів із децентралізації енергосистеми. У спільній роботі з НБУ опрацьовується програма безвідсоткового кредитування для встановлення домогосподарствами сонячних панелей та вітрових установок.

Раніше ми писали, що зараз ситуація з енергетикою в Україні залишається складною. Але уряд докладає максимальні зусилля, щоб громадяни були зі світлом.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK