В Україні запустять єдину базу вакансій: Що відомо

Наповнення бази здійснюватиметься силами Державної служби зайнятості та агенцій із пошуку роботи.
В Україні запустять єдину базу вакансій: Що відомо
Иллюстративное фото / depositphotos.com

В Україні створять єдину базу вакансій, яка оновлюватиметься в режимі реального часу. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки у Facebook.

"Державна служба зайнятості за участю Міністерства економіки України підписала договір про співпрацю та інформаційну взаємодію з 5 найбільшими сайтами з працевлаштування: robota.ua, work.ua, novarobota.ua, pidbir.com, grc.ua. Результатом співпраці стане створення єдиної бази з вакансіями", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що наповнення бази здійснюватиметься силами Державної служби зайнятості та агенцій із пошуку роботи. Оновлення ресурсу відбуватиметься в режимі реального часу.

За словами заступника міністра економіки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Ігоря Дядюри, буде створено платформу, яка консолідує інформацію про роботодавців та шукачів роботи.

Читайте також:

"Ми локалізуємо максимум пропозицій на ринку праці та дані про кадровий потенціал на одному майданчику, що дозволить підприємцям швидко знайти працівників, а людям - роботу. Швидке працевлаштування українців відіграє провідну роль у відновленні економічної активності", - пояснив він.

У відомстві додали, що сайти з пошуку роботи отримають доступ до даних Державної служби зайнятості та зможуть розміщувати в себе інформацію про вакансії.

Публикация Министерства экономики Украины в Facebook
Публикация Министерства экономики Украины в Facebook

Раніше ми писали, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну близько 4,8 млн українців залишилися без роботи. Якщо бойові дії загостряться, цифра може зрости до 7 млн людей.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK